×
13 Ocak 2020 Tarihli Resmi Gazete’de Yayınlanan Üniversitemiz Rus Dili Öğretimi Öğretim Görevlisi İlanıyla İlgili Ön Değerlendirme Sonucu

“Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik” hükümleri uyarınca 30.01.2020 tarihli Resmî Gazete’de yayınlanan ve Üniversitemiz Yabancı Diller Bölümüne Rus Dili öğretimi için alınacağı belirtilen Öğretim Görevlisi ilanına başvuran -1- adet adayın ön değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup, ilgili bilgiler aşağıdaki tabloda sunulmaktadır.

Sınava girmeye hak kazanan adayın aşağıdaki Giriş Sınavı bilgilerine göre belirtilen gün ve saatte sınav yerinde bulunması gerekmektedir.

Ön Değerlendirme Sonucu

ADI SOYADI ALES PUANI (%40) YABANCI DİL PUANI (Rusça YDS) (%60) ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU LİSANS MEZUNİYET NOTU SONUÇ
LADA AKSÜT 70 28 100 60 88 99 SINAVA GİRMEYE HAK KAZANMIŞTIR
Giriş Sınavı
Tarih:  03.02.2020, Pazartesi, Saat 10.00
Yer:     Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs, Hazırlık Binası, Kat 2, Toplantı Odası.
Yukarıyurtçu Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi No: 4 Etimesgut-Ankara
Duyuru Ekleme Tarihi : 30.01.2020 12:15